събота, 6 декември 2014 г.

Футболни залози

Начало на прогнозите е сложено от англичаните. Характерно е за тях, че са пристрастени към залозите. Всичко започва около през 1750 г. , когато започват да организират конни надбягвания . Откриват се Жокей клубове и там се събират най-висшите да разговарят , гледат и залагат на конете. Най-често се събират собствениците на най-бързите коне. Така се създават букмейкърските къщи . Името идва от английската дума "Bookmaker" ефбет, преведено означава "съставител на книги" , там хората записвали направените залози. По-късно вече с напредването на технологиите се появат терминали , а днешно време вече и уеб сайтове, които предлагат залози онлайн на високо ниво.

Много е важно, когато ще направите залог , преди това да намерите нужната информация за по-сигурно. Примерно за футбол , трябва да намерите актуалните футболни прогнози в интернет да вземете различни мнения и след това да направите своя залог бетфеър . Това се отнася и за другите спортове. Вече е много по-лесно да общувате с милиони хора.

През 1750 г. за да имаш голям успех  в този бизнес е била репутацията. Днешно време всеки с малък начален капитал може лесно да играе , като доста голям плюс са бонусите предлагани от букмейкърите sportingbet .

През 1866 г. вече е открита първата функционална букмейкърска къща, а малко след това бързо разраства и зазвемва целия свят. Сегашните фишове тогава са се наричали "лист с шансове".В днешно време се приемат вече залози за всичко от това дали ще вали до това кой ще спечели изборите, дали ще открием нова земя, дали има извънземни.

И все пак незабравяйте,че това е хазарт bet365bg и когато залагате направете с такава сума, колкото може да си позволите,защото днешно време репутацията не е от значение. Никога не си давайте парите за прогнози , защото в интернет има достатъчно безплатни. Дори някой да претендира,че разбира много, никога няма сигурни и това може да ви навреди само. Когато става дума за хазарта , корупцията напоследък е пълна и винаги ще има изненади.

Няма коментари:

Публикуване на коментар